Ongelukje en dankbaarheid

24 november 2014


Beste allemaal,

Het was een interessante week... er is niet veel gebeurd, maar aan de andere kant een aantal dingen gebeurd. En niet dat ze allemaal even leuk zijn.

Zoals we in een auto ongelukje zijn terecht gekomen. Voordat iemand een hartaanval krijgt, het is niets ernstigs of groot en niemand is gewond geraakt. We waren aan het wachten voor een stoplicht en toen opeens reed iemand ons in de rug... Zo we gingen aan de kant en hebben met haar gepraat, we kregen haar informatie en we was aardig en zo. Maar de hele drama kwam na de gebeurtenis... we raakten onze gehele dag kwijt! We moesten zoveel telefoontjes maken naar verschillende personen, we hebben papieren moet invullen, online report geven aan de kerk, naar verschillende plaatsen moeten gaan om te zien hoeveel de schade kostte, en ik kan voor tijden zo doorgaan.... wat gebeurde in een paar seconden had effect over onze gehele dag en we hebben nauwelijks zendingswerk kunnen doen. Het was een verspilling van de tijd!
Maar goed, het moest zo gaan en we zijn geheel gezond en dat is iets om dankbaar voor te zijn :)

Over dankbaarheid te spreken, we hebben hier thanksgiving in de komende week. Zo we proberen mensen te laten focussen op de dingen waarvoor ze dankbaar zijn. En dat vraag voor wat zelfreflectie. En die uitnodiging is voor iedereen. We zullen zoveel meer zegeningen zien wanneer we focussen op die dingen. En ik heb zelfs positieve dingen kunnen vinden en mijn moeilijkste tijden. De Heer is altijd met ons bezig, maar soms zijn we so gefocust op onze problemen dat we Hem uit het oog verliezen. Dus ik ga me daar mee bezig houden deze week. En eigenlijk zouden we dat altijd moeten doen en niet alleen maar in de week van thanksgiving.

Verder het weer is hierzo redelijk. Alles warmt weer op en eigenlijk alle sneeuw is weg... (helaas). En het ziet er naar uit dat het voorlopig eventjes niet onder het vriespunt komt. Maar afgelopen week liet een lid ons dit gedichtje zien dat geniaal is en ook nog totaal waar! En ik wilde dit met jullie delen:

It's winter in Wyoming
And the gentle breeze blow
Seventy mile an hour
And twenty five below
Oh, how I love Wyoming
When the snow is up to your butt
You take a breath of winter
And your nose gets frozen shut
Yes, the weather here is wonderful
So I guess I'll hang around
I could never leave Wyoming
'cuz I'm frozen to the ground

Het is zo waar. Misschien is het weer niet helemaal aantrekkelijk. Ik hou van Wyoming. Ze hebben hier uitzonderlijke mensen en het is fantastisch om met ze te werken.

Succes met alles!

Martijn

Ps, de laatste foto is van de hond die leden hebben. We martelen hem zo nu en dan zoals ons lunch recht voor zijn neus eten waar hij niet kan komen :P we zijn gemeen tegen hem :p


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen