Ongelukken overkomen je

24 november 2014


Beste Allemaal,

Het was een interessante week... er is niet veel gebeurdt, maar aan de andere hand aantal dingen bebeurdt. En niet dat ze allemaal even leuk zijn.

Zoals we in een auto ongelukje zijn terecht gekomen. Voordat iemand een hart aanval krijgt, het is niets ernstigs of groot en niemand is gewond geraakt. We waren aan het wachten voor een stop licht en dan opeens reed iemand ons in de rug... Zo we gingen aan de kan en hebben met haar gepraat, we kregen haar informatie en we was aardig enzo. Maar de hele drama kwam na dat gebeurde... als in we raakte onze gehele dag kwijt! We moesten zoveel telefoontjes maken naar verschillende personen, we hebben papieren moet invullen, online report geven naar de kerk, naarverschillende plaatsten moeten gaan om te zien hoeveel de schade kosten, en ik kan voor een tijde zo doorgaan.... wat gebeurde in een paar seconde had effect over onze gehele dag en we hebben nauwlijk zendings werk kunnen. Het was een verspilling van de tijd!
Maar goed, het moest zo gaan en we zijn geheel gezond en dat is iets om dankbaar voor te zijn :)

Over dankbaarheid te spreken, we hebben hierzo thanksgiving in de komende week. Zo we proberen mensen te laten focussen op de dingen waarvoor ze dankbaar zijn. En dat vraag voor wat zelf refectie. En die uitnodiging is voor iedereen. We zullen zoveel meer zegeningen zien wanneer we focussen op die dingen. En ik heb zelfd positieve dingen kunnen vinden en mijn moeilijkste tijden. De Heer is altijd met ons bezig, maar soms zijn we so gefocust op onze problemen dat we Hem uit het ook verliezen. Dus ik ga me daar mee bezig houden deze week. En eigenlijk zouden we dat altijd moeten doen en niet alleen maar in de week van thanksgiving.

Verder het weer is hierzo redelijk. Alles warmt weer op en eigenlijk alle sneeuw is weg... (helaas). en het ziet ernaar uit dat het voorlopig eventjes niet onder het vries punt komt. Maar afgelopen week liet een lid ons deze gedichtje zien die geniaal is en ook nog een totaal waar! en wilde die met jullie delen:

It's winter in Wyoming
And the gentle breeze blow
Seventy mile an hour
And twenty five below
Oh, how I love Wyoming
When the snow is up to your butt
You take a breath of winter
And your nose gets frozen shut
Yes, the weather here is wonderful
So I guess I'll hang around
I could never leave Wyoming
'cuz I'm frozen to the ground

Het is zo waar. Misschien is het weer niet helemaal aantrekkenlijk. Ik hou van Wyoming. Ze hebben hier uitzonderlijke mensen en het is fantasties om met ze te werken.

Succes met alles!

Martijn


Ps, de laatste foto is van de hond de leden hebben. We martelen het zo nu en dan zoals ons luch recht voor zijn neus eten waar hij niet kan komen :P we zijn gemeen tegen hem :p





Geen opmerkingen:

Een reactie posten