Schiphol

19 augustus 2013


De langverwachte dag, waar elder Scherf naar toe heeft geleefd is aangebroken. Hij gaat op zending! De maanden tussen de oproep van zijn zending en de vertrekdatum zijn omgevlogen. Ondanks alle voorbereidingen van inkopen doen en inpakken, was er op het laatste moment veel te doen en werd het een hele korte nachtrust, want om 03.00 uur in de ochtend kwam onze chauffeur Daniel om hem en de familie naar Schiphol te brengen.
Wat kunnen wij vermelden over zijn vertrek...  
Op één van de foto's is te zien hoe laat wij op Schiphol arriveerden.
Er was genoeg tijd om in te checken en wat te nuttigen. Maar om 05.00 uur in de ochtend heeft een mens niet zo'n honger, vooral niet als er een afscheid voor 2 jaar voor hem ligt. De spanning steeg ten top en toen het moment daar was, waren er allerlei emoties. Dan lijken 2 jaar heel lang en Amerika ver weg. 
Elder Scherf ging om 06.15 uur door de douane om het vliegtuig van 07.15 uur naar Parijs te halen. Daar zal hij een zendeling ontmoeten die vanuit Stuttgart komt om verder samen te reizen.
Om 10.35 uur op het vliegtuig naar Salt Lake City, waar hij om 23.00 uur Nederlandse tijd zal landen, als alles volgens de planning verloopt. Dan zal het ter plaatse 14.00 uur zijn en waarschijnlijk 40 graden Celsius.
Elder Scherf wordt door een bevriend echtpaar opgehaald en mag bij hen een avond en een nacht bijkomen en doorbrengen in Provo. Daar zal hij de volgende dag, dinsdag 20 augustus om 12.00 zijn zending beginnen op de Missionary Training Centre (MTC).
Geen opmerkingen:

Een reactie posten