Nieuwe collega

24 februari 2014


Beste Allemaal,

Weer wat dingen veranderd door de transfers van afgelopen week. Als eerste mijn nieuwe companion: Elder Hartman (zie foto). Het is raar en even wennen dat je van twee companions naar eentje daalt. Maar we komen er wel. Hij is van Stone Mountain, Georgia (dicht bij Atlanta) en 8 maanden op zending. Dus hij is in de zending een transfer (= 6 weken)  langer dan ik ben. Maar we zijn beiden gemotiveerd in het zendingswerk dus dat helpt.

Elder Ahwireng en Elder Peters zijn beide naar Wyoming overgeplaatst. Ze waren daar beiden als de dood voor, omdat het daar nog steeds behoorlijk koud is! Maar ze zullen daar het geweldig doen.
Een van hen had een toespraak moeten geven, maar aangezien die nu overgeplaatst is, werd die last om mijn schouders gelegd. Het ging verder goed en ik mocht spreken over the joy of serving, wat uiteraard goed ligt voor een zendeling, maar het was allemaal erg op het laatste moment.
Maar mensen dienen is geweldig! Je leert ze beter kennen en gaat op een gegeven moment om ze geven en je krijgt daar vreugde in!

Verder Mary heeft weer een nieuwe doopdatum gezet voor haarzelf die nu voor 15 maart staat. Het is dus een maand opgeschoven en hopelijk gaat ze er volledig voor! Het gaat waarschijnlijk niet makkelijk worden, maar dat is het eigenlijk nooit. Maar zolang wij altijd ons deel doen dan zal Hemelse Vader ook voor zeker zijn deel doen. En met Hem is alles mogelijk! Maar we zullen zien.

Hopelijk gaat het een goede week worden en bedankt voor alle mailtje en gebeden en ik hou van jullie.

Liefs,

Martijn


Elder Hartman is Martijn's nieuwe collega

Geen opmerkingen:

Een reactie posten