Uitvechten met collega

10 maart 2014


Beste allemaal,

Als eerste een lichte waarschuwing, als je veel spellingsfouten vindt. Jep, mijn fout. Ik ben moe en ik leg je wel uit waarom.
We waren vandaag als zending naar de Salt Lake tempel geweest :) Dat was echt geweldig om weer eens in het huis van de Heer te zijn! De tijd dat we daar aanwezig moesten zijn: 6.30 in de ochtend.... dus we waren rond 5 ons bed uit. Plus de klok is net een uur vooruit gegaan dat mij van nog meer slaap beroofde. Dus ik ben snel geneigd om in Engels te gaan typen. Dus bij deze alvast sorry als er het een en ander raar is gespeld. Maar de tempel was het meer dan waard, en na afloop even een foto (van links naar rechts: Sister Tatafu, Sister Quiles, Moi and Elder Rick. We dienen allemaal in de zelfde zone.)
Maar dat was leuk om weer veel bekende gezichten te zien van de zending :)

Verder te zien een andere foto voor wanneer we niet met elkaar overweg kunnen, dan hebben we altijd de mogelijkheid om iets uit te kunnen vechten. Hahaha, geen gewonden na afloop.

Verder weer een wonder van de week. We hebben een nieuwe onderzoeker met een nieuwe doopdatum in de zelfde week!! :D Haar naam is Racheal. Het liep dus zo dat we vorige week een berichtje kregen van een van onze bisschoppen dat hij een gesprek had met een gezin waarvan de moeder geen lid is en interesse had in de zendingslessen en de doop. Wat meer wil je horen als zendeling?!! Dus wij daarheen en hebben onze eerste les met ze gedeeld. Het bleek dat ze kerk laatste zondag onwijs genoten heeft. Dus wij vragen uit intressen waarom ze er zo van genoten had; sommige mensen vinden 3 uur stil zitten niet de beste ervaring. Maar wat ze daarna omschreef was geweldig om te horen. Ze vertelde dat ze in de kerk zo op haar gemak voelde. Iedereen sprak met haar en ze voelde zich daar helemaal op haar plaats. Ze paste er helemaal erin als de persoon die ze was.
Dat was geweldig om te horen want dat is iets dat wij als zendingen niet echt in de hand hebben, dat is iets wat de wijk doet waar ze naartoe gaat. Leden maken echt het verschil door gewoon jezelf te introduceren aan iemand die je niet kent. Dus is helemaal super! En haar doopdatum is op 29 maart. :) En wij hebben daar niet echt veel voor gedaan. Echt grote zegeningen dus!

Deze zaterdag zal als het goed is Mary gedoopt worden. Maar dat is nog niet helemaal zeker. Ze voelt zich er niet zeker over. Dus ze heeft geen definitief ja gezegd, maar ook geen nee. Dus het hangt nog een beetje in de lucht wat er gaat gebeuren. Maar ja of nee, we blijven gewoon met haar werken en we hopen zeer dat ze haar antwoorden krijgt waar ze op wacht. We zullen zien.

Voor de rest gaat het gewoon zijn gangetje, gewoon zendingswerk doen, dus niet echt iets nieuws. Maar de member lessons komen langzaam op gang, we krijgen wat namen van alle bisschoppen. Dus we komen er wel, maar de hele ring is nog een lang project.

Veel geluk allemaal en dank je voor alle aandacht!

liefs,

MartijnV.l.n.r zuster Tatafu, zuster Quiles, Martijn en elder Rick

Geen opmerkingen:

Een reactie posten