Langzaam drukker

26 januari 2015


Beste Allemaal,

We hadden deze week een veel betere week vergeleken met de afgelopen week. En we zijn geweldige dingen gebeurd.

We hebben in een van onze wijken een pas gedoopt lid (nja bijna een jaar geleden), zijn naam is Mike. En hij is super awesome en maakt geweldige vooruitgang. Maar een paar weken geleden is zijn zoon, Demian, bij hem ingetrokken om hier in Green River naar school te gaan. En Mike vertelde dat hij in het begin helemaal niet geïnteresseerd was in de kerk. Maar ik heb geen idee wat er gebeurd is in de afgelopen weken met hem maar hij begon naar seminarie te gaan en was met zijn vader in de kerkdiensten. En op een bepaald moment waren we gevraagd om daar langs te gaan en Demian meer te onderwijzen over waar wij in geloven en hoe de kerk was ontstaan. Dus wij uiteraard daarheen gegaan en we hadden een hele goede discussie met hem. Hij had zelfs vragen over bepaalde dingen die we als goed als mogelijk probeerden te beantwoorden. Het is een wonder op zichzelf om een 15 jarige te vinden die geïnteresseerd is en om een conversatie met hem te hebben. Maar als klap op de vuurpijl hebben we een doop datum met hem gezet voor 21 februari, dus nu hebben we een doel met hem om daar naartoe te werken. De Heer bereidt echt mensen voor! Alleen het is altijd de uitdaging om ze te vinden, maar zolang we de dingen doen die we behoren te doen dan werkt alles uit. Maar voor mij is het toch een behoorlijke uitdaging om daarvoor geduldig te blijven. Maar dit was zeker onze hoogt punt in de afgelopen week :)

Verder hebben we ook wat fun gehad hier met elder Broadbent. Zoals in Manila. Omdat het hier illegaal is om op wild te jagen in de stad (en dorpjes, wat Manila is!). Dus al die herten beginnen nu slim te worden om nu IN bewoonde buurten te hangen omdat ze daar veilig(er) zijn. Dus is nu soms erg irritant omdat op het laatste moment een hert voor je auto spring (Lang leven de remmen!!). Je kan het wel voor je zien: veel herten in Manila. Dus op een random moment waren we het zat en elder Broadbent schoot er eentje met zijn nerfgun. Althans hij probeerde want hij miste hem XD.... Volgende keer beter want wij zijn ze zat.

Alles gaat verder goed. We beginnen het hier langzaam wat drukker te krijgen, wat altijd fijn is :) Dus ik kijk erg uit naar de komende week en hopelijk zullen er geweldige dingen gebeuren :)

Succes daar allemaal waar je mee bezig bent!

MartijnGeen opmerkingen:

Een reactie posten