Kerstmis in Salt Lake City

30 december 2013


Beste allemaal!

Ik heb echt een super week gehad! Met als uiteraard het hoogtepunt dat ik met mijn familie mocht skypen!! :D Het was zo gaaf om ze te horen en te kunnen zien en om met ze te kunnen spreken! Het voelde zo gewoon, en niet eens raar om ze te spreken, alhoewel het in het begin even lastig was om van Engels naar Nederlands te switchen, maar het kwam er wel redelijk uit (althans dat vond ik dan :P). Die ervaring heeft helemaal mijn week gemaakt!!

Kerst was fijn hier, we hebben veel bij leden gegeten (echt veel, meer dan op thanksgiving zelf!!). Maar het was onwijs gezellig en het had gewoon een lekkere gezellig kerstsfeer om met mensen te zijn. We hebben zelfs ook nog een les kunnen geven.

Verder had ik ook de gelegenheid om deze week naar Temple Square te gaan (de plaats waar zich de tempel bevindt)!! Ik heb eindelijk een deel ervan gezien!! En uiteraard heb ik daar foto's gemaakt! Het is echt geweldig hoeveel visueel ze daar hebben. Het helpt onderzoekers echt goed voor te stellen waar we precies over praten door ze het te laten zien! Het was super en dat was ook helemaal geweldig voor mijzelf :) Owja, in deze tijd van het jaar hebben ze echt veel versierd met lichtjes!! Het was geweldig!

Owja, we staan op de foto met Santa (is gewoon makkelijker en korter in plaats van de kerstman)! We hadden een etensafspraak bij leden en hij zou na afloop bij een paar gezinnen Santa spelen. Daar hebben we mooi even gebruik van gemaakt om een foto'tje te maken :)

We gaan ook komende zaterdag weer een doopdienst hebben van Genevieve. Ze is degene waar ik het een paar weken geleden over had. Ze is 10 maar is zo gemotiveerd om naar de kerk te komen en gedoopt te worden. Zo kwam ze afgelopen zondag alleen; de familie zou later komen, maar zij zou in kerk zijn en no matter what geen moment van de kerk missen. Ik was daar echt enorm van onder de indruk en ze zet een voorbeeld voor vele mensen! En dat maakt je als zendeling ook erg blij als onderzoekers zo gemotiveerd zijn.

Deze week gaat ook de laatste week van de transfer zijn en overplaatsingen zullen volgende week plaats vinden. De tijd begint snel te gaan! Maar goed, we hebben geen plannen om overgeplaatst te worden, en ik hoop dat het ook niet gaat gebeuren! We hebben hier veel werk gedaan en er staat veel volgende transfer te gebeuren en we willen dat ook wel meemaken. Dus we zullen zien en ik kan daar volgende week meer over vertellen. Geniet van de jaarswisseling. We hebben niet echt grote plannen of zo, gewoon hard werken die dag ;) maar ik kan jullie volgende keer ook vertellen wat ze hier rond die tijd doen. Jullie zijn geweldig!!

Liefs,

Martijn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten